VEPŘOVÉ MASO NA PIVĚ
Vepřové maso na pivě
750 g masa z kýty
300 g pórku – střední i zelená část
3 pol. lžíce sádla
7 pol. lžic kečupu
3 stroužky česneku
1 velká cibule
200 ml pivo dvanáctka
škrobová moučka
sůl
pepř
libečkové brambory
600 g brambor
2 pol. lžíce čerstvého sekaného libečku
sůl
Vepřové maso nakrájíme a obalíme ve škrobové moučce. Osolíme a opepříme.
Na rozehřátý tuk vhodíme připravené maso a za stálého míchání ho orestujeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup a podlijeme pivem.
Dusíme asi 15 minut, přidáme na plátky nakrájený pórek a ještě chvíli podusíme. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s libečkovými bramborami.
Brambory vaříme v osolené vodě, do které jsme přidali čerstvý nasekaný libeček.
Komentáře
Přehled komentářů
You actually said that really well!
how to write an essay for college https://hireawriterforanessay.com writing essays for money https://essaypromaster.com
writing an effective essay m742iz
(Eugenelob, 4. 4. 2023 23:55)